NYHEDER

mnt_rundkreds-1

NYHEDSBREV

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev

KALENDER

Gå hjem-møde 
Vi afholder det efterspurgte gå-hjem-møde om mentalisering og trivsel (i en sundhedsfaglig verden), så snart det bliver muligt igen at mødes i større grupper. Vi opdaterer løbende MentaliseringsProgrammet.dk med nye datoer.  

Åbent kursus i Aarhus 2021 
På grund af corona-situationen er kurset flyttet til efteråret 2021.  
Datoerne for det 4-dages Mentaliseringsprogram er:   

Den 7.-8. september 2021 
Den 5.-6. oktober 2021 
Alle dage kl. 9-15. 

Tilmeld dig her

Der er Early Bird rabat til dem, der tilmelder sig inden d. 25. juni.  
Og husk at der er rabat ved mindst 4 tilmeldte fra samme arbejdsplads. 

Læs mere om 4-dages kurset og se det vejledende program på MentaliseringsProgrammet.dk 

Åbent kursus i København  
Vi planlægger et Åbent kursus i København i efteråret 2021. Datoer følger. 


Åbent kursus på Fyn? 

Vi overvejer nu også at lægge et årligt Åbent kursus på Fyn. Skriv gerne til Charlotte (cf@sundkom.dk), hvis du kunne være interesseret i at deltage i et kursus på Fyn. Så kan vi danne os et overblik over om der skulle være interesse.

 

NYHEDER

Nyt projekt vil løfte trivslen hos de ældste elever i folkeskolen. 

Problemer som ensomhed, lavt selvværd og stresssymptomer fylder stadig mere i hverdagen blandt danske unge. Særligt i de tidlige ungdomsår i udskolingen er problemerne tiltagende. Et nyt projekt under navnet ”Sammen om Trivsel” skal være med til at knække den negative kurve og give de unge nye redskaber til at trives i hverdagen. Fire kommuner inviteres i første omgang med til pilotafprøvning, mens ambitionen er at udbrede indsatsen til mindst 40 kommuner. Bag projektet står Komiteen for Sundhedsoplysning med støtte fra Ole Kirks fond.

Læs Pressemeddelelsen her

 

Det nye MENTALISERINGSPROGRAM 
Den 1. januar 2021 gik Komiteen for Sundhedsoplysnings nye program, MentaliseringsProgrammet.dk, i luften.

MentaliseringsProgrammet henvender sig til fagpersoner, der arbejder med andre mennesker og som er interesserede i at fremme trivsel, mental sundhed og relationskompetence. 

MentaliseringsProgrammet er baseret på viden fra psykologi, pædagogik og neurovidenskab og bygger på erfaringer og evalueringer fra afprøvnings- og forskningsprojekter med Robusthedsprogrammet. 

MentaliseringsProgrammet og Komiteen glæder sig til at præsentere det nye program på kurser og workshops og håber at se mange af jer i det nye årDen 1. januar 2021 gik Komiteen for Sundhedsoplysnings nye program, MentaliseringsProgrammet.dk, i luften.

 
ROBUSTHED.DK lukker i Danmark
Ved årsskiftet lukkede Robusthedsprogrammet, robusthed.dk, ned i Danmark og vi takker for et årelangt samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning og Poul Lundgaard Bak. Begge parter har besluttet at gå nye veje som et resultat af de sidste års erfaringer i hhv. Danmark og Grønland. MentaliseringsProgrammet forankres i det sekretariat, der i de sidste 6 år har videreudviklet og formidlet Robusthedsprogrammet.

MentaliseringsProgrammet

Mentalisering i praksis som vejen til bedre
trivsel og mental sundhed

Kontakt

Komiteen for Sundhedsoplysning
Classensgade 71, 5
2100 København Ø
Telefon: 35 26 54 00