Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev
Nyt projekt vil løfte trivslen hos de ældste elever i folkeskolen.
Problemer som ensomhed, lavt selvværd og stresssymptomer fylder stadig mere i hverdagen blandt danske unge. Særligt i de tidlige ungdomsår i udskolingen er problemerne tiltagende. Et nyt projekt under navnet ”Sammen om Trivsel” skal være med til at knække den negative kurve og give de unge nye redskaber til at trives i hverdagen. Fire kommuner inviteres i første omgang med til pilotafprøvning, mens ambitionen er at udbrede indsatsen til mindst 40 kommuner. Bag projektet står Komiteen for Sundhedsoplysning med støtte fra Ole Kirks fond.
Det nye MENTALISERINGSPROGRAM
Den 1. januar 2021 gik Komiteen for Sundhedsoplysnings nye program, MentaliseringsProgrammet.dk, i luften.
MentaliseringsProgrammet henvender sig til fagpersoner, der arbejder med andre mennesker og som er interesserede i at fremme trivsel, mental sundhed og relationskompetence.
MentaliseringsProgrammet er baseret på viden fra psykologi, pædagogik og neurovidenskab og bygger på erfaringer og evalueringer fra afprøvnings- og forskningsprojekter med Robusthedsprogrammet.
MentaliseringsProgrammet og Komiteen glæder sig til at præsentere det nye program på kurser og workshops og håber at se mange af jer i det nye årDen 1. januar 2021 gik Komiteen for Sundhedsoplysnings nye program, MentaliseringsProgrammet.dk, i luften.
ROBUSTHED.DK lukker i Danmark
Ved årsskiftet lukkede Robusthedsprogrammet, robusthed.dk, ned i Danmark og vi takker for et årelangt samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning og Poul Lundgaard Bak. Begge parter har besluttet at gå nye veje som et resultat af de sidste års erfaringer i hhv. Danmark og Grønland. MentaliseringsProgrammet forankres i det sekretariat, der i de sidste 6 år har videreudviklet og formidlet Robusthedsprogrammet.
Mentalisering i praksis som vejen til bedre
trivsel og mental sundhed
Kontakt
Komiteen for Sundhedsoplysning
Classensgade 71, 5
2100 København Ø
Telefon: 35 26 54 00
Politik